Τα πάντα για τα ακουστικά Alpha XT

Τα πάντα για τα ακουστικά Alpha XT

Για καλύτερο ήχο χωρίς συμβιβασμούς.

Η Bernafon παρουσιάζει τα Alpha XT, εμπνευσμένα από την εξαιρετική ακοή του ζωικού βασιλείου. Ακουστικά βαρηκοΐας στην πιο σύγχρονη μορφή τους που διαθέτουν την πιο προηγμένη Hybrid Technology™ από την Bernafon. Με τη νέα λειτουργία Hybrid Sound Care™, το Alpha XT προστατεύει από τον ενοχλητικό ήχο του ανέμου και τον ήχο επαφής. Τα Bernafon Alpha XT είναι επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας, που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα ήχου με την ευελιξία και την κομψότητα.

Οφέλη των ALPHA XT

Απολαύστε δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Το Alpha XT έχει σχεδιαστεί για πρόσθετη ακουστική άνεση και καθαρή ομιλία ακόμα και σε περιβάλλον με άνεμο.

Εστιάστε στις συζητήσεις σας.Το Alpha XT διαθέτει Hybrid Technology™ για να αυξάνει ταυτόχρονα την κατανόηση της ομιλίας και την άνεση ακοής.

Εστιάστε σε όλα τα υπόλοιπα, εκτός από τα ακουστικά σας. Το Alpha XT επαναφορτίζεται σε λιγότερο από 3,5 ώρες και διαρκεί όλη την ημέρα, ακόμα και σε ροή.

Έμπνευση σε κάθε νότα

Απολαύστε ανώτερης ποιότητας και ισορροπημένο ήχο μουσικής με το πρόγραμμα ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ της Bernafon. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για ήχους μουσικής και ανεξάρτητα από το αν σας αρέσουν η κλασική ή η ροκ, με την πρωτοποριακή Hybrid Technology™, στα ακουστικά βαρηκοΐας Alpha XT, η μουσική απόλαυση απέχει μόλις ένα κλικ.

Επαναφορτιζόμενα για μια ολόκληρη μέρα ενέργειας

Με τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας Alpha XT, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να αλλάξετε ξανά μπαταρίες. Απλώς τοποθετήστε τα ακουστικά βαρηκοΐας στο σταθμό φόρτισης κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξεκινήστε άνετα τη μέρα σας.

Επαναφορτιζόμενα για μια ολόκληρη μέρα ενέργειας

Με τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας Alpha XT, μπορείτε να ξεχάσετε να αγοράσετε ή να αλλάξετε μπαταρίες. Απλώς τοποθετήστε τα ακουστικά βαρηκοΐας στο σταθμό φόρτισης κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξεκινήστε άνετα τη μέρα σας.

Φορητός φορτιστής Charger Plus - ιδανικό για ταξίδι το Σαββατοκύριακο

Ο φορτιστής charger plus έχει ενσωματωμένο power bank και προσφέρει 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης δύο ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος. Το πρακτικό καπάκι αποθηκεύει με ασφάλεια τα ακουστικά βαρηκοΐας μέσα. Επαναφορτίστε το power bank του Charger Plus σε μόλις 4 ώρες και ταξιδέψτε άνετα και χωρίς προβλήματα.

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Με τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha XT μπορείτε να απολαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις και streaming απευθείας από συσκευές iOS και Android™. Πολλά αξεσουάρ συνδεσιμότητας είναι επίσης διαθέσιμα για περαιτέρω βελτίωση της ακουστικής σας εμπειρίας.

Γιατί να επιλέξετε τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon;

Άνθρωποι που χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας μας περιγράφουν την εμπειρία τους με τα ακουστικά Alpha της Bernafon. Διαβάστε πώς ο Jean Marc και η Rita Nigg ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με το τροχόσπιτό τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης το βίντεο για τα ακουστικά βαρηκοΐας του Frits από την Ολλανδία ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με το τένις και μας βεβαιώνει ότι τα Alpha της Bernafon ήταν η σωστή επιλογή για αυτόν.

Το Alpha XT ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας

Μαζί με τον Ακοοπροθετιστή σας, επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και εναρμονίζεται με τις ατομικές σας ανάγκες.

Το Alpha XT ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας

phone-1

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Bernafon για να ελέγχετε διακριτικά τα ακουστικά σας

Η εφαρμογή Bernafon συνδυάζει διαισθητικό έλεγχο ακουστικών βαρηκοΐας και απομακρυσμένη υποστήριξη. Με την εφαρμογή, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, να αλλάξετε το πρόγραμμα ακρόασης, να βρείτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας σας. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την απομακρυσμένη υποστήριξη από τον επαγγελματία της ακοής σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα.

SoundClip-A

Το SoundClip-A είναι ένα ευέλικτο αξεσουάρ για το streaming του ήχου.

RC-A (τηλεχειριστήριο)

Ρυθμίστε τα ακουστικά σας με ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο.

TV-A (προσαρμογέας τηλεόρασης)

Παρακολουθήστε τηλεόραση και ακούστε τον ήχο απευθείας από την τηλεόρασή σας μέσω των ακουστικών σας.