Υποστήριξη για επαγγελματίες
από την Otomed

Υποστήριξη για επαγγελματίες από την Otomed

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Bernafon στην Ελλάδα, η Otomed,  διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών προσφέροντας κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της χώρας. Για περισσότερα από 60 χρόνια με συνεχή διάθεση για καινοτομία, προσφέρουμε στους Έλληνες Ακοοπροθετιστές το πληρέστερο πακέτο υποστήριξης για να εξυπηρετούν με τη σειρά τους άτομα με δυσκολία ακοής.

Η Otomed προσφέρει 360° υποστήριξη στους ακοοπροθετιστές με τους παρακάτω τρόπους:

Προϊόντα

Η Bernafon προσφέρει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων με ακουστικά βαρηκοΐας για την αντιμετώπιση οποιοδήποτε τύπου και μεγέθους βαρηκοΐα καθώς και πληθώρα χρηστικών αξεσουάρ για συνδεσιμότητα και ευκολία.

Η Otomed εκτός των ακουστικών βαρηκοΐας Bernafon διαθέτει στην Ελληνική αγορά τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων η οποία καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες ενός Κέντρου Ακοής. Πιο συγκεκριμένα επιπρόσθετα θα βρείτε: προϊόντα προστασίας και υγιεινής,  ωτοασπίδες, ακοολογικά μηχανήματα, εργαλεία Ακοοπροθετιστή, αναλώσιμα και αξεσουάρ.

Με τη μεγαλύτερη αποθήκη ετοιμοπαράδοτων προϊόντων για εύκολη και άμεση παραγγελία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Β2Β μπορούμε να παρέχουμε παράδοση ή αποστολή ακόμα και την ίδια ημέρα.

Εργαστήριο

Η Otomed, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Bernafon, διαθέτει το μοναδικό, στην Ελλάδα, πλήρως πιστοποιημένο εργαστήριο για κατασκευές custom made εφαρμογών και επισκευές όλων των εταιριών ακουστικών βαρηκοΐας. 

Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποίηση και από τους τοπικούς φορείς (Μητρώο κατασκευαστών του ΕΟΦ) αλλά και από την Bernafon επιτρέποντας την κατασκευή και επισκευή με την ίδια πιστότητα και εγγύηση όπως αν αυτά κατασκευάζονταν στο εργοστάσιο της ιδίας της κατασκευάστριας εταιρίας. Ακολουθώντας πιστά όλες τις διαδικασίες και προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής το τεχνικό τμήμα της Otomed είναι το μοναδικό που μπορεί να αντικαταστήσει κύκλωμα σε ακουστικά με άμεση παράδοση και εγγύηση 6 μηνών. 

Η κατασκευή των custom made εφαρμογών (κελύφη, εκμαγεία, ωτοασπίδες κλπ) γίνεται με 3D laser εκτυπωτές τελευταίας γενιάς με ακρίβεια 25Νμ εξασφαλίζοντας απόλυτη πιστότητα στην εφαρμογή και άριστο ακοολογικό αποτέλεσμα. Η ψηφιακή επεξεργασία (scanning, modeling) γίνεται από το εργαστήριο της Otomed και  από ειδικά πιστοποιημένους τεχνικούς. Παράλληλα διατηρούμε ψηφιακό αρχείο όλων των προπλασμάτων και κατασκευών για μελλοντική χρήση όπως επαναλήψεις η αντικαταστάσεις ακουστικών χωρίς την ανάγκη νέων μέτρων. Διαθέτουμε επίσης Τracking system για την διαρκή παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών αλλά και αρχείο με όλες τις εργασίες.

Το εργαστήριο της Otomed προσφέρει τον ταχύτερο χρόνο ολοκλήρωσης εργασιών στην Ελλάδα με τον μέσο χρόνο παραμονής μιας εργασίας να είναι 2 μέρες ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των εργασιών ολοκληρώνεται την ίδια μέρα από τη παραλαβή του.

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Η Otomed, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Bernafon, είναι η μοναδική εταιρία η οποία προσφέρει στους συνεργάτες της εξειδικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες βοηθώντας τους Ακοοπροθετιστές να κερδίζουν χρόνο και ευκολία στην καθημερινότητά τους.

Πλατφόρμα Β2Β

Σε αυτή την πλατφόρμα ο Ακοοπροθετιστής μπορεί να βρει:

 • Προϊόντα ανά κατηγορία με φωτογραφίες, λεπτομερή περιγραφή, τιμές, διαθεσιμότητα και όλες τις επιλογές (χρώμα, μεγάφωνο κλπ) για να κάνετε άμεσα τις παραγγελίες σας.
 • Ψηφιακή βιβλιοθήκη με δεκάδες αρχεία (οδηγίες, βίντεο, έντυπα κλπ) με ακοολογικά, ιατρικά και ειδικά θέματα για Ακοοπροθετιστές , σεμινάρια, έντυπα προϊόντων, εκπαιδευτικά βίντεο για service, συνδεσιμότητα και πληθώρα άλλων χρήσιμων εργαλείων.
 • Πρόγραμμα επιλογής κατηγορίας ακουστικών. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Otomed επιτρέπει στον Ακοοπροθετιστή, μέσω μιας σειράς ερωτήσεων προς τον ασθενή, να επιλέξετε με ακρίβεια, ασφάλεια και ευκολία τον κατάλληλο τύπο ακουστικού για κάθε περιστατικό.

Tracking System

Αυτή η καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία την οποία δημιουργήσαμε στην Otomed, προσφέρει, στους Ακοοπροθετιστές, τα παρακάτω πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Ψηφιακό αρχείο εργασιών. Κάθε εργασία που αφορά στο εργαστήριο (κατασκευές και επισκευές) καταχωρείται από τους συνεργάτες μας στο σύστημα με λεπτομέρειες έτσι ώστε να εκτελούνται οι εργασίες με απόλυτη ακρίβεια και χωρίς ενδεχόμενο λάθους. Στο μοναδικό αρχείο κάθε εργασίας το εργαστήριο συμπληρώνει όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν με φωτογραφίες (αν χρειάζεται) για μελλοντική χρήση και ιστορικό.
 • Παρακολούθηση εξέλιξης εργασιών. Το σύστημα ενημερώνει τους συνεργάτες με sms για την εξέλιξη των εργασιών τους, έτσι ώστε να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και να ρυθμίζουν το πρόγραμμά τους ανάλογα.
 • Δυνατότητα για αμφίδρομη επικοινωνία. Το σύστημα διαθέτει δυνατότητα έγκρισης ή απόρριψης εργασίας ανάλογα με την περίσταση και ανταλλαγής μηνυμάτων με τους τεχνικούς που έχουν αναλάβει την εκάστοτε εργασία για διευκρινήσεις και παρατηρήσεις για απόλυτη ασφάλεια και γρήγορη παράδοση.

Digital marketing Services

Η Otomed διαθέτει ειδικό τμήμα για τις ανάγκες του ψηφιακού marketing του κάθε συνεργάτη, με υλικό για εξυπηρέτηση πληθώρας αναγκών όπως ενημέρωση ιστοσελίδας, social media κ.α.

Στην Otomed γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της καθημερινότητας του κάθε Κέντρου Ακοής και για αυτόν το λόγο προσφέρουμε υποστήριξη στα σημεία που μετρούν περισσότερο.

Ακοολογική υποστήριξη

Ο ειδικός Ακοολόγος μας (UCL AuD) σας συμβουλεύει για την επίλυση θεμάτων με τους ασθενείς σας σχετικά με τη ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας, εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας κ.α.

Υποστήριξη προϊόντων

Για κάθε πιθανή δυσκολία με τα ακουστικά, τον εξοπλισμό σας ή τα ειδικά λογισμικά ρύθμισης το δίκτυο των συνεργατών μας απευθύνεται στην Otomed, αποκλειστικό αντιπρόσωπο Bernafon, για άμεση επίλυση.

ΕΟΠΥΥ – Πιστοποίηση

Υποστηρίζουμε τους Έλληνες Ακοοπροθετιστές του δικτύου μας στην προετοιμασία τους για την πιστοποίηση σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 1348 (Πιστοποίηση διακίνησης Ιατροτεχνολογικών προϊόντων) καθώς και για τις διαδικασίες που θέτει ο ΕΟΠΥΥ (Σύμβαση – Εκτέλεση συνταγών κτλ).

Εκπαίδευση Ακοοπροθετιστών

Η Otomed, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Bernafon προσφέρει προγράμματα εκπαίδευσης σε νέους ή υφιστάμενους Ακοοπροθετιστές, δια ζώσης ή e-learning, για την κάλυψη των γνωσιολογικών αναγκών των συνεργατών της με ευρεία θεματολογία όπως: 

 • Βασικά ακοολογικά θέματα. Εκτίμηση βαρηκοΐας/ανάγνωση ακοογράμματος, τυμπανογράμματος και προκλητών δυναμικών.
 • Ακοομετρία
 • Τονική, ομιλητική και ελεύθερου πεδίου ακοομετρία, 
 • Real Ear Measurements
 • Λήψη ιστορικού, αξιολόγησή και αξιοποίηση του
 • Επιλογή τύπου ακουστικού βαρηκοΐας και τύπου εφαρμογής
 • Μέθοδοι και τεχνικές λήψης εκμαγείων
 • Εκμάθηση προγραμμάτων ρύθμισης ακουστικών βαρηκοΐας
 • Mini service & συντήρηση ακουστικών βαρηκοΐας

Καλέστε μας στο 2103845826 για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί μας.

Δείτε τα κέντρα ακοής σε όλη την Ελλάδα που μας εμπιστεύονται

Δείτε τα κέντρα ακοής σε όλη την Ελλάδα που μας εμπιστεύονται