Συχνές ερωτήσεις για τους χρήστες των ακουστικών Bernafon Alpha με συσκευές Android

Συχνές ερωτήσεις για τους χρήστες των ακουστικών Bernafon Alpha με συσκευές Android

Βρείτε  απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha που χρησιμοποιούνται με smartphone Android™. Μάθετε ποια smartphone είναι συμβατά με τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha και συνδεθείτε με το Android ASHA για άμεσο streaming ήχου. Λάβετε πολλές περισσότερες απαντήσεις σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη σύζευξη και τη συνδεσιμότητα με τις Android συσκευές

Εξαρτάται. Για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας συνεχίζει να λειτουργεί με τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha, συμβουλευτείτε τη σελίδα συνδεσιμότητας Bernafon.

Εξαρτάται. Για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας λειτουργεί και με την εφαρμογή Remote Fitting, συμβουλευτείτε τη σελίδa συνδεσιμότητας.

Ναι, τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha υποστηρίζουν την ASHA. Επομένως, εάν το υποστηρίζει και η κινητή συσκευή σας, μπορείτε να μεταδώσετε ήχο απευθείας στα ακουστικά σας χωρίς καμία ενδιάμεση συσκευή. Άλλα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon με BluetoothTM απαιτούν το SoundClip-A για streaming από συσκευές Android.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τη σελίδα  συνδεσιμότητας. Στη σελίδα θα εμφανιστεί η λίστα με όλα τα smartphone που είναι συμβατά με απευθείας streaming στο Bernafon Alpha.

Ναι, μπορείτε να κάνετε streaming ήχου από τη συσκευή σας στα ακουστικά σας.

Ναι, μπορείτε να κάνετε streaming τηλεφωνικών κλήσεων στα ακουστικά σας, ωστόσο θα πρέπει να μιλήσετε στο μικρόφωνο του τηλεφώνου σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SoundClip-A για να απολαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις hands-free.

Μπορείτε ακόμα να μεταδώσετε ήχο στα ακουστικά σας χρησιμοποιώντας το SoundClip-A ως ενδιάμεση συσκευή. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του SoundClip-A είναι ότι λειτουργεί επίσης ως μικρόφωνο που μεταδίδει τη φωνή σας πίσω στην κινητή συσκευή σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε κλήσεις hands-free.

Θα πρέπει να αντιστοιχίσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon Alpha με το τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής Bernafon που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή, ανοίξτε την και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Για να αλλάξετε το streaming ήχου από τα ακουστικά σας στο κανονικό ηχείο της συσκευής, θα πρέπει να μεταβείτε στις εγγενείς ρυθμίσεις Bluetooth της συσκευής και να αποσυνδέσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Σημείωση: ΜΗΝ «αποσυνδέσετε» τα ακουστικά βαρηκοΐας, διαφορετικά αυτό θα αποσυνδέσει και τα ακουστικά σας από την εφαρμογή Bernafon.

Για να ξεκινήσετε ξανά τo streaming στα ακουστικά βαρηκοΐας, απλώς επιστρέψτε στις ρυθμίσεις Bluetooth της συσκευής και συνδέστε ξανά τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Ναι, θα χρειαστεί να αντιστοιχίσετε ξανά τα ακουστικά σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια νέα εφαρμογή Bernafon. Η σύζευξη γίνεται όπως πάντα μέσω της εφαρμογής, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Αναζητάτε έναν επαγγελματία ακοής;