Για τα Ακουστικά
Βαρηκοΐας

Για τα Ακουστικά Βαρηκοΐας

Με τόσες πολλές επιλογές σε τύπους, δυνατότητες, μέγεθος ακόμα και χρώματα, βρείτε μαζί με τον Ακοοπροθετιστή σας αυτά τα ακουστικά βαρηκοΐας που σας ταιριάζουν πραγματικά.

Ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής απόδοσης που σας δίνουν πραγματικές δυνατότητες

  • Εργονομικός και διακριτικός σχεδιασμός για άνεση
  • Συμβατό με εφαρμογές και ασύρματα αξεσουάρ για βελτιωμένες επιλογές συνδεσιμότητας*
  • Βολικές και εύχρηστες λειτουργίες
  • Εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση
  • Επαναφορτιζόμενα για χρήση όλη μέρα*

 

*Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα

Βρες το καλύτερο ακουστικό για εσένα

2

Οπισθωτιαία (BTE)

Με άνετη εφαρμογή πίσω από το αυτί, τα ακουστικά βαρηκοΐας BTE διαθέτουν απίστευτη δύναμη. Τα Bernafon BTE χρησιμοποιούνται από άτομα με μέτρια έως πολύ μεγάλη απώλεια ακοής.

3

Ενδωτιαίο (ITE)

Τα ακουστικά βαρηκοΐας ITE διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ακουστικά που εφαρμόζουν στο εσωτερικό του αυτιού και αποτελούν τα πιο διακριτικά της αγοράς μέχρι σήμερα. Τα Bernafon ITE είναι προσαρμοσμένα για μέτρια έως μεγάλη απώλεια ακοής.

4

Υβριδικά (RITE)

Οι λύσεις RITE συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα BTE και τα ITE — δύναμη και διακριτικότητα. Τα Bernafon RITE ακουστικά είναι κατάλληλα για μέτρια έως πολύ μεγάλη απώλεια ακοής.

Ποιο ακουστικό βαρηκοΐας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου;

Πίσω από κάθε ακουστικό Bernafon βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα μηχανικών και ακοολόγων που έχουν ως μοναδικό στόχο να σας βοηθήσουν να ακούτε καλύτερα.

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες ακοής, τον τρόπο ζωής σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα χαρακτηριστικών τα οποία μπορούμε να σας προσφέρουμε. Με τις κατηγορίες ακουστικών με προηγμένη απόδοση, σας παρέχουμε πληθώρα επιλογών και σε συνδυασμό με τις προσωποποιημένες ρυθμίσεις μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο δύσκολες ηχητικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε τώρα τα καλύτερα ακουστικά βαρηκοΐας από την Bernafon

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Το Bernafon Alpha είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας με Hybrid Technology™.

Είναι η πρώτη φορά που τέτοια τεχνολογία εμφανίζεται στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας. Η  κορυφαία σειρά ακουστικων της Bernafon έχει ως πυρήνα την υβριδική επεξεργασία ήχου . Η τεχνολογία Hybrid Technology™ των ακουστικών Alpha της Bernafon επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία προσφέροντας πραγματικά φυσικό ήχο για καλύτερη κατανόηση της ομιλίας και βελτιωμένη ακουστική άνεση.

Εύκολα στη χρήση και επαναφορτιζόμενα, τα ακουστικά Alpha διαθέτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας ήχου της Bernafon και εφαρμόζουν διακριτικά και άνετα πίσω από το αυτί.

Οι συσκευές και οι εφαρμογές συνδεσιμότητας της Bernafon σας κρατούν συνδεδεμένους.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Bernafon μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών.