Για παιδιά όλων των ηλικιών

Για παιδιά όλων των ηλικιών

Τα ακουστικά βαρηκοΐας της Bernafon είναι κατάλληλα για μωρά, νήπια και εφήβους και κατασκευάζονται για να ταιριάζουν άριστα στα αυτιά των παιδιών. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν για να υποστηρίξουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Leox, Viron και Alpha της Bernafon είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογή σε συνδυασμό και με τη χρήση κοχλιακού εμφυτεύματος ενώ αποτρέπουν τη στέρηση ηχητικών ερεθισμάτων βοηθώντας παράλληλα στη βελτίωση του ηχητικού προσανατολισμού.

Τα ακουστικά έχουν δοκιμαστεί με αυστηρούς ελέγχους στα εργαστήρια διασφάλισης ποιότητας της Bernafon για να αντέχουν ακόμα και στην υγρασία, τη θερμότητα, τις πτώσεις, την οξείδωση, καθώς επίσης και άλλες καταστάσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τον μηχανισμό τους.

Τα ακουστικά της Bernafon, Leox, είναι από τα πιο ισχυρά ακουστικά βαρηκοΐας για παιδιά, στην αγορά. Το εύρος και η μέγιστη απόδοση καλύπτουν μεγάλη έως πολύ μεγάλη απώλεια ακοής.

True Environment Processing™:
Η προσέγγιση της Bernafon στους αληθινούς ήχους σε πραγματικό χρόνο

Στα πρώτα τους χρόνια, η αποκατάσταση ακοής στα παιδιά με προβλήματα ακοής έχει αποδειχθεί ότι έχει θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του λόγου και της ομιλίας τους. Τα παιδιά πρέπει να ακούν όλους τους ήχους στο περιβάλλον τους, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν τους ήχους και να μάθουν να προσαρμόζονται σε διάφορες καταστάσεις ακρόασης.

Τα υψηλά επίπεδα ενίσχυσης είναι απαραίτητα για τα παιδιά έτσι ώστε να αντισταθμίσουν την μεγάλη έως πολύ μεγάλη απώλεια ακοής. Τα ακουστικά με τη τεχνολογία True Environment Processing™ επιτυγχάνουν την ισορροπία ακρόασης χωρίς οι ήχοι να φτάνουν σε μη ανεκτά επίπεδα. Ταυτόχρονα προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής τους και στα διάφορα στάδια της εκπαίδευσής τους.

Βασικά οφέλη της τεχνολογίας True Environment Processing™ από την Bernafon

Ανίχνευση και επεξεργασία ήχου σε πραγματικό χρόνο για να αναγνωρίζονται πιο εύκολα ήχοι του περιβάλλοντος

Αυξημένη ευαισθησία στους ήχους του περιβάλλοντος βοηθώντας στον εντοπισμό της πηγής και της θέσης ενός ήχου

Καλύτερη αντίληψη και κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδη και δυναμικά ηχητικά περιβάλλοντα. Υψηλότερη ακουστική άνεση σε καταστάσεις μεγάλης έντασης χωρίς να διακυβεύονται οι σημαντικοί δείκτες ομιλίας ή ασφάλειας

Με το True Environment Processing™, η Bernafon στοχεύει στο να δημιουργήσει εμπειρίες ακρόασης όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Καταργώντας τους τεχνητούς ήχους και τις καθυστερήσεις επεξεργασίας, εντοπίζει και επεξεργάζεται τους ήχους σε πραγματικό χρόνο.

Τα παραδοσιακά ακουστικά βαρηκοΐας ενισχύουν τους ήχους σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να προσφέρουν σαφή διάκριση στον τύπο τους. Η ενίσχυση βασίζεται σε μια ανάλυση ενός περιβάλλοντος που έχει ήδη παρέλθει και οδηγεί σε μια καθυστερημένη και διάσπαρτη εικόνα των ήχων.

Το True Environment Processing™ όχι μόνο ενισχύει την ομιλία αυξάνοντας την ευκρίνεια, αλλά δημιουργεί ένα ομοιογενές ηχητικό τοπίο. Παρέχει δηλαδή τη σωστή ισορροπία μεταξύ της λεπτής δομής της ομιλίας, του εντοπισμού των ήχων και της συνολικής ακουστικής άνεσης.

Hybrid Technology™

Είναι η πρώτη φορά που τέτοια τεχνολογία εμφανίζεται στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας. Η  κορυφαία σειρά ακουστικων της Bernafon έχει ως πυρήνα την υβριδική επεξεργασία ήχου . Η τεχνολογία Hybrid Technology™ των ακουστικών της Bernafon επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία προσφέροντας πραγματικά φυσικό ήχο για καλύτερη κατανόηση της ομιλίας και βελτιωμένη ακουστική άνεση ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες.

Συνδεσιμότητα στην τάξη

Τα παιδιά με προβλήματα ακοής και οι νέοι ενήλικες πρέπει να μπορούν να επιδιώξουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους όπως ακριβώς και οι συνομήλικοί τους. Επιπλέον, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν ακούγοντας και απορροφώντας τη γλώσσα που χρησιμοποιείται γύρω τους.

Η Leox διασφαλίζει ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν και να συμμετέχουν ενεργά στα μαθήματά τους. Με συστήματα εκπομπής FM που εγκαθίστανται συχνά στις τάξεις τα ακουστικά της Bernafon μπορούν να συνδεθούν εύκολα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα FM. Τα ακουστικά έχουν δηλαδή τη δυνατότητα να συνδέονται σε εγκατεστημένα συστήματα επαγωγικής συνδεσιμότητας.

Εφαρμογή EasyControl-A

Οι νέοι ακόμα και τα παιδιά σπάνια μένουν χωρίς το smartphone τους. Η εφαρμογή λειτουργεί ως διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας της Bernafon ενώ διαθέτει και μια χρήσιμη λειτουργία «Βρες το ακουστικό μου», για κάθε ενδεχόμενο.

SoundClip-A

Το SoundClip-A με τα ακουστικά της Bernafon λειτουργεί ως απομακρυσμένο μικρόφωνο για δασκάλους, γονείς και φροντιστές για εύκολη επικοινωνία από απόσταση. Αυτό το ευέλικτο αξεσουάρ επιτρέπει τη σύζευξη με φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω προσαρμογέα Bluetooth® USB. Ιδανικό για όσους αγαπούν τα παιχνίδια και τα βίντεο.

Το SoundClip-A μεταδίδει ήχο από κοινές συσκευές με δυνατότητα Bluetooth®, όπως smartphones iPhone®, iPad®, iPod® και Android™ χρησιμοποιώντας

Τεχνολογία 2,4 GHz.

TV-A

Ο προσαρμογέας τηλεόρασης μεταδίδει ήχο απευθείας από την τηλεόραση στο ακουστικό σε κορυφαία ποιότητα ήχου.