Αντιμετώπιση προβλημάτων για τα ακουστικά Bernafon

Αντιμετώπιση προβλημάτων για τα ακουστικά Bernafon

Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι τρόποι αντιμετώπισης των πιο συνηθισμένων προβλημάτων.

Τα Bernafon ακουστικά μου δεν έχουν ήχο

Για επαναφορτιζόμενα ακουστικά:
Ελέγξτε εάν το ακουστικό βαρηκοΐας βρίσκεται σε σίγαση.

Για ακουστικά με μπαταρία:
Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία λειτουργεί και έχει τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο και ότι η μπαταριοθήκη έχει κλείσει τελείως.

Τα Bernafon ακουστικά μου έχουν παραμορφωμένο ήχο

Τοποθετήστε τα ακουστικά σας στο ειδικό σετ αφύγρανσης και μετά φροντίστε να αλλάξετε μπαταρία (για μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά).

Άλλα προβλήματα

Τα συνηθέστερα προβλήματα και οι λύσεις τους παρατίθενται στο φυλλάδιο οδηγιών που παρέχεται στη συσκευασία των ακουστικών σας. Εάν καμία από τις προτεινόμενες λύσεις δεν λύνει το πρόβλημα ή εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα, επικοινωνήστε με τον Ακοοπροθετιστή σας.

Πώς να αντιστοιχίσετε (pair) τα ακουστικά σας με μια συσκευή Apple

 • Ανοίξτε το iPhone® και μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις / Settings».
 • Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth® είναι ενεργοποιημένο. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Προσβασιμότητα/ Accessibility».
 • Στην οθόνη «Προσβασιμότητα / Accessibility», επιλέξτε «Συσκευές ακοής / Hearing Devices». Για μη επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, ανοίξτε και κλείστε το καπάκι της μπαταρίας. Για επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε τα για να τα θέσετε σε λειτουργία εντοπισμού. Κάντε το και στα δύο ακουστικά αν έχετε δύο και τοποθετήστε τα κοντά στο iPhone σας. Το ακουστικό βαρηκοΐας παραμένει σε λειτουργία σύζευξης για τρία λεπτά. Το iPhone σας θα ανιχνεύσει το ακουστικό βαρηκοΐας για σύζευξη. Οι συσκευές που εντοπίστηκαν θα εμφανιστούν στη λίστα του iPhone σας.
 • Επιλέξτε το ακουστικό σας.
 • Επιβεβαιώστε τη σύζευξη. Εάν έχετε δύο ακουστικά βαρηκοΐας, απαιτείται επιβεβαίωση ζεύξης για κάθε ακουστικό. Όταν απενεργοποιείτε τα ακουστικά βαρηκοΐας ή τα iPhone®, iPad®, iPod®, δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένα. Για να τα συνδέσετε ξανά, ενεργοποιήστε τα ακουστικά σας. Στη συνέχεια, τα ακουστικά βαρηκοΐας θα επανασυνδεθούν αυτόματα στο iPhone, το iPad, το iPod σας.
 • Διαγράψτε μια σύζευξη. Μερικές φορές μια παλιά συσκευή μπορεί να εξακολουθεί να είναι αντιστοιχισμένη με τις τρέχουσες συσκευές σας ενώ εσείς χρειάζεστε να κάνετε εκ νέου σύζευξη με άλλη συσκευή. Σε αυτήν την περίπτωση, από την οθόνη «Συσκευές Ακοής / Hearing Devices», εάν μια συσκευή είναι ήδη στη λίστα αλλά δεν συνδέεται, επιλέξτε αυτήν τη συσκευή και μετά «Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή». Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε τα ακουστικά σας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία σύζευξης όπως περιγράφεται παραπάνω.

Πώς να αντιστοιχίσετε (pair) τα ακουστικά σας με μια συσκευή Android

 • Κατά τη σύζευξη, μην απενεργοποιείτε τα ακουστικά βαρηκοΐας και βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 cm από την κινητή συσκευή.
 • Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth® είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή σας.
 • Εκκινήστε την εφαρμογή Bernafon EasyControl-A.
 • Η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτόματα ακουστικά βαρηκοΐας.
 • Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε τα ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτό θα τα βάλει σε λειτουργία σύζευξης για τρία λεπτά.
 • Περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να εντοπίσει τα ακουστικά βαρηκοΐας.
 • Επιλέξτε τα ακουστικά βαρηκοΐας και προχωρήστε.
 • Η εφαρμογή θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει σύζευξη και σύνδεση με τα ακουστικά βαρηκοΐας.
 • Μόλις η εφαρμογή συνδεθεί με επιτυχία στα ακουστικά βαρηκοΐας, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας.
 • Πατήστε «Συνέχεια» για να συνεχίσετε και να ξεκινήσετε την εφαρμογή.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα Bernafon Alpha και τις Android συσκευές

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση των ακουστικών σας Bernafon Alpha με το smartphone σας. Βρείτε απαντήσεις σχετικά με το απευθείας streaming ήχου σε smartphone Android από τα Bernafon Alpha.

Συμβουλές για τα ακουστικά Bernafon

Για να ξεκινήσετε με τα νέα σας ακουστικά βαρηκοΐας, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τον χειρισμό των ακουστικών σας.

Σημαντική ενημέρωση

Η ρύθμιση των ακουστικών βαρηκοΐας γίνεται αποκλειστικά με βάση τις δικές σας ακουστικές ανάγκες, κατά τη διάρκεια της αρχικής εφαρμογής του η οποία πραγματοποιείται από τον Ακοοπροθετιστή σας.